Sinds kort is Joosting Natuursteen exclusief dealer van de Prexury collectie

Prexury

Al deze producten zijn zorgvuldig handgemaakt met half-edelstenen, gefossiliseerde materialen en zeer zuivere kwarts het verkrijgen van een harmonieuze combinatie van opvallend mooie natuurlijke elementen. De uitstekende eigenschappen van de halfedelstenen geven het eindproduct uitstekende fysieke kenmerken. Sommige van de kleuren in de collectie terug-litghted om hun helderheid en uniciteit te verbeteren.

Er zijn 12 kleuren in het assortiment, verkrijgbaar in platen van 2 en 3 cm, 277 x 147 x 3. 2 en 3 cm vloer is ook beschikbaar met de mogelijkheid van elk type van verwerking.

Elke plaat heeft een ASP (Authentic halfedelsteen) certificaat van echtheid die hij identificeert en zorgt voor traceerbaarheid van producten. Het product komt ook met verzekeringen wat betekent dat het kan worden vervangen in geval van breuk.

Hoge kwaliteit kenmerken: Alle halfedelstenen resistent zijn tegen vlekken en krassen en warmte. Hun fysische eigenschappen gelijk zijn aan, zo niet beter dan die bij graniet. In feite doen fabricagemethoden niet te veel verschillen van die welke worden gebruikt bij de productie van granieten platen. De Prexury collectie stenen hebben een hardheid van tussen de 7 en 9 op de schaal van Moh hardheid; terwijl graniet heeft een hardheid van tussen de 5 en 7. Elk van de half-edelstenen gevonden in de Prexury collectie draagt een unieke en fascinerende geschiedenis, en nu kunt u daar deel van uitmaken.

Wij zijn exclusief dealer van Assioma
Assioma Italiaans design voor het interieur

Assioma

Assioma Design, met een ervaring die zij plaatsen als de marktleider op het gebied van artistieke trottoirs in doorzichtige giethars, bereikt door middel van edelstenen, harsen en glasachtige mozaïeken, unieke creaties voor schoonheid en kwaliteit, dat de verfraaiing van vloeren, wanden en afwerking decoratie van uw woonruimtes. Assioma Design, door de incorporatie van transparante hars in verschillende materialen, zoals de rivier kiezels, bladeren, bloemen en stenen, produceert vloer-en wandbekleding, tafelbladen, doppen voor badkamers en keukens op maat.

Assioma Design om te voldoen aan de klant middelen beschikt om zijn oplossingen aan te passen aan alle behoeften te voldoen in termen van design, functionaliteit en comfort en daarvoor is een speciaal bureau en technisch advies is altijd beschikbaar voor klanten om hen te helpen in al haar verzoeken.

Versier de ruimten met vloer-en wandtegels gemaakt door Assioma ontwerp betekent parel verwezenlijken van een droom: te voldoen met een enkele al uw verwachtingen en esthetische kwaliteiten.
De nauwgezette aandacht voor de verschillende materialen, de voortdurende technologische onderzoek in verband met een geraffineerd design en cutting-edge, geven onze resultaten uniciteit en het prestige van exclusieve gemaakt in Italië.