Graniet als natuursteen: mooie resultaten

Graniet of composiet duur ? Niet bij ons. Doe uw voordeel ermee en koop uw keukenblad dan rechtstreeks bij ons. Sla de keukenhandel over dat scheelt uw veel euro's. Graniet en composiet ( diresco en silstone dealer) levering binnen 5 werkdagen. Bereken uw keukenblad eens op onze site!!

Bij Gebr. Joosting Natuursteenbedrijf vindt u natuursteen en keramiek van de allerhoogste kwaliteit. Wij hebben goede ervaringen opgedaan met graniet. Graniet is in verschillende kleuren en diverse soorten verkrijgbaar. We hebben granieten tegels en we gebruiken de steensoort ook voor aanrechtbladen. Zie hier enkele voorbeelden van onze bladen.

De medewerkers van ons bedrijf hebben ruim dertig jaar ervaring in deze branche. Wij zijn aangesloten bij de bond voor natuursteen bewerkende bedrijven. U mag van ons het nodige verwachten en wij maken die verwachtingen waar. Joosting levert maatwerk. In onze eigen werkplaats gaan wij voor u aan de slag. Onze expertise is groot. Naast bladen hebben we vloeren, schouwen, kachels, badkamers, grafwerken en keramische vloer en wandtegels. Joosting staat gelijk aan:

Neem contact met ons op als u meer wil weten over graniet of ons bedrijf. Wij staan u graag te woord.

Veelgezochte informatie:

Graniet - Granieten werkblad - Keukenblad graniet