Klik op het logo om naar House of Decoration te gaan.

Voor een compleet interieur plan op maat werken wij met veel plezier samen met José Staal van the house of decoration te Hengelo.

Het creatieve proces

Alles wat House of Decoration maakt, is uniek en op maat gemaakt. Voor mij is belangrijk, dat de klant ervaart dat ik begrijp wat hun wensen zijn en die vertaal in creatieve voorstellen. Om die voorstellen nauwkeurig en in één keer goed te kunnen doen, begin ik altijd met een bezichtiging ter plekke. Dan begint het bekijken van de locatie, het proeven van de juiste sfeer en het inventariseren van de wensen. Deze aanpak geldt voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Dan begint het creatieve proces!

In mijn studio bereid ik de dingen voor, begint het snuffelen bij alle mogelijke leveranciers naar noviteiten, trends en doelgerichte oplossingen voor de gestelde vragen. Vaak maak ik alvast dingen op maat, maar ga ik vooral met een wagen vol geladen naar de klant om ter plekke te kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn. Soms kan ook een bezoek aan de Studio bijdragen tot de juiste oplossing. Mijn doel is om door de ogen van de klant te kijken zodat het resultaat uiteindelijk wordt, zoals men het zich had voorgesteld.


badkamers Oldenzaal natuursteen Overijssel schouwen Twente natuurstenen aanrechtblad granieten aanrechtblad Twente composiet keukenblad composiet graniet keukenblad graniet keukens Enschede keuken zelf bouwen betaalbare grafmonumenten goedkope grafstenen grafmonumenten overijssel grafstenen almelo