Grafstenen

Grafstenen laten zien aan wie de laatste eer toekomt. Grafstenen worden ook wel grafmonumenten genoemd, omdat het een herinnering moet zijn aan een dierbare. Een mooi grafwerk is de eerste keus voor de laatste eer. Bij alle verdriet rondom een sterfgeval komt ook de zorg voor de herinnering. Een grafsteen is een goede manier om uw gevoelens voor altijd in beeld en onder woorden te brengen. Grafstenen dienen als een focus voor de nabestaanden en als statement voor het belang van de overledene volgens diens nabestaanden. Het materiaal van de steen gaat vaak decennia tot eeuwen mee; een steen van gepolijst graniet heeft een nagenoeg onbeperkte levensduur, en is na duizenden jaren zo goed als onaangetast, Op ons natuurbedrijf in Oldenzaal hebben we enkele mogelijke voorbeelden van natuurstenen grafstenen en grafwerken gerealiseerd. Een mooie steen bij het graf is een waardig eerbetoon.

Voor meer informatie over grafstenen kunt u op de rest van onze website kijken of kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

grafstenen

natuursteen oldenzaal marmeren vloeren twente natuursteen twente natuursteen overijssel schouwen twente kachels oldenzaal badkamers oldenzaal bladen oldenzaal grafstenen vloeren oldenzaal