Kachels Oldenzaal

Kachels en haarden zorgen niet alleen voor de desgewenste warmte maar ook voor gezelligheid. Tegenwoordig heeft de kachel niet alleen de functie van warmtebron, maar wordt ook veelal gebruikt als decoratie. Bent u op zoek naar een kachel, openhaard, of schouw, dan bent u bij Gebr. Joosting uit Oldenzaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in haarden, schouwen, kachels en meubelen van verschillend formaat en uitstraling.

In Oldenzaal hebben wij onze eigen werkplaats waar o.a. de kachels gemaakt worden. Wij zetten u graag in vuur en vlam! Door jarenlange ervaring heeft Gebr. Joosting uit Oldenzaal, provincie Overijssel, veel kennis opgedaan in kachels en haarden. De combinatie van die kennis, vakmensen en kwaliteitsproducten maakt ons tot uw ideale partner op het gebied kachels. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de rest van onze website.

kachels oldenzaal

kachels oldenzaal natuursteen oldenzaal natuursteen twente natuursteen overijssel schouwen twente badkamers oldenzaal bladen oldenzaal grafstenen vloeren oldenzaal marmeren vloeren twente