Natuursteen Oldenzaal

Natuursteen is een duurzaam product waar u vele jaren plezier van kunt hebben. De gebroeders Joosting natuursteen in Oldenzaal biedt een ruim assortiment natuursteen. Naast de veelzijdige toepassingen en goede kwaliteit biedt de oudste materie op aarde een ongeƫvenaarde uitstraling. Bovendien biedt natuursteen in de hedendaagse architectuur een intrigerende combinatie met eigentijdse materialen, als glas, metaal en hout. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hygiƫnische eigenschappen en het onderhoudsgemak van natuursteen. Bent u op zoek naar een bedrijf in Overijssel, in de omgeving van Oldenzaal dat specialist is in natuursteen en keramiek? Dan ben u bij ons aan het goede adres.


Ons bedrijf heeft een eigen werkplaats waar wij verschillende producten uit natuurstenen halen. Niet alleen voor binnenshuis, ook voor buiten, zoals uw tuin, kunnen wij u adviseren over natuursteen en natuursteenonderhoud. Doordat alle werkzaamheden door ons eigen personeel uitgevoerd worden en we een eigen werkplaats hebben waar we al uw wensen kunnen realiseren, garanderen wij u service op maat en garantie. De Gebr. Joosting uit Oldenzaal zijn specialist bij uitstek. De mogelijkheden in natuursteen en keramiek zijn bij ons zeer groot en wij adviseren u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze.

natuursteen oldenzaal

kachels oldenzaal natuursteen oldenzaal natuursteen twente natuursteen overijssel schouwen twente vloeren oldenzaal badkamers oldenzaal bladen oldenzaal grafstenen marmeren vloeren twente