Schouwen Twente

Schouwen in Twente is een begrip. Van origine waren schouwen (ook wel de haard genoemd) de plek waar (binnen het huis) het vuur brandde, in het begin een open vuur (het haardvuur) of, zoals wij het nu zouden noemen, de open haard het was daarom ook de plek waar gekookt werd. De haard was, vanwege de warmte, vaak de centrale plek van het huis. Vandaar dat het woord ook gebruikt wordt als middelpunt. Wij bieden schouwen op maat aan. Een schouw mag iets uitstralen, immers het een middelpunt in uw huis is. Of de schouw nou puur decoratief is, of hij vervult een functie bij ons treft u de schouw aan zoals u die hebben wil.

De naam haard is overgegaan naar het fornuis, waarop, nog steeds met vuur, werd gekookt. Ook de op hout en kolen gestookte kachels werden haard genoemd. De speerpunten van ons bedrijf in Overijssel zijn: De werkzaamheden worden door ons eigen personeel uitgevoerd, we hebben een eigen werkplaats waar wij al uw wensen in vervulling kunnen laten gaan, hierdoor staan wij garant voor service, kwaliteit en garantie. Kortom voor uw schouw uit Twente zit u bij ons goed. Ons assortiment is erg uitgebreid, dus mocht u informatie willen hebben, dan kunt u ons bereiken op onderstaande gegevens.

schouwen twente

grafstenen natuursteen twente natuursteen overijssel schouwen twente kachels oldenzaal vloeren oldenzaal natuursteen oldenzaal badkamers oldenzaal bladen oldenzaal marmeren vloeren twente